GPS trackers

GPS trackers

GPS trackers kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Bijvoorbeeld als je kinderen gaan buitenspelen en je precies wilt weten waar ze zich bevinden. Bijvoorbeeld voor hun veiligheid of omdat je als ouder niet uren wilt zoeken naar de kinderen in de buurt. Met de trackers kan je aan de hand van een GPS signaal de kinderen opsporen. Dit is ook handig als er echt iets mis is. Je weet precies waar de kinderen uithangen tijdens het buitenspelen. Het geeft de ouders een gevoel van veiligheid en de kids hebben het idee dat ze vrij kunnen buitenspelen. GPS trackers kunnen ook gebruikt worden bij huisdieren. Bijvoorbeeld als je bang bent dat je huisdier wegloopt. Mocht dit gebeuren, dan kan je hem altijd weer opsporen. Eigenaren van katten vinden het soms ook leuk om te zien waar hun kat zich allemaal begeeft tijdens de nachtelijke ronde. Met de trackers kan je kat via je smartphone precies volgen.

GPS trackers voor bagage en eigendommen

GPS trackers kunnen ook gebruikt worden bij bagage en eigendommen. Stel je voor dat je koffer in het vliegtuig gaat en je deze nooit meer terugziet. Dan is het fijn om te weten waar je koffer zich precies bevind. Met de trackers kan je koffer achterhalen en weer terug in huis krijgen. Je kan de tracker ook koppelen aan je eigendommen. Bijvoorbeeld aan je fiets. Handig als je bang bent dat je fiets gestolen wordt of je in het verleden al een paar keer slachtoffer geworden bent van een fietsendiefstal. De GPS trackers zorgen ervoor dat je samen met de politie je fiets weer terug kan halen. Uiteraard is dit altijd een veilig idee vooral als je fiets in een grote stad geparkeerd staat.

GSM alarm in je woning installeren

Een traditioneel alarmsysteem bestaat vaak uit bewegingsmelders en een sirene. De sirene gaat luid af als er iemand inbreekt. Dit kan een inbreker afschrikken, maar de sirene blijft constant afgaan tot je buren er gek van worden. Met een GSM alarm gaat er niet alleen een luide sirene af. Je wordt ook nog eens via je telefoon gewaarschuwd met een pushbericht of appje dat er wordt ingebroken. Via de draadloze camera kan je direct zien wat er mis is en het alarm eventueel uitzetten. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden voor je eigen GSM alarm en zorg voor de perfecte beveiliging van je woning met Sitcon.be.

admin

Reacties zijn gesloten.